Friday, June 8, 2012

asyik tidur saje

hari ni jumaat. tapi langsung tak rasa happy. sebab esok kena kerja. -___-" haishhh. malas je rasa. walaupun cuma setengah hari, kemalasan tu tetap ada. bangun tidur, tengok semua orang relax kat rumah, siapa tak jeles kan? 


alkisahnya, minggu ni aku mengalami symptom-symptom mengantuk ya amat. sikit-sikit mengantuk. sikit-sikit mengantuk. tidur awal, pagi liat nak bangun. lunch hour tidur lagi. tak henti-henti mengantuknya. kesian dekat dia. tak dapat nak luangkan masa mesej-mesej.


tak boleh berterusan macam ni. kena hentikan symptom ni cepat-cepat. makin banyak tidur, makin bertambah rasa nak tidur tu. -__-"

5 comments:

Saya Disini said...

jgn tdo bnyk

Yumida said...

byk tdo nnti ketagih...bdn rs lesu..
hari jumaat plg bez bekerja..semangat!

nuyui a.k.a miss YUI said...

tido bila waktu perlu tau..

Yana Libra said...

tdo malam aje~~

Myra Jay said...

Mmg kalau mai mood mengantuk tu, rasa nak tiiiiidur je selalu :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...