Friday, June 8, 2012

sorang di sini, sorang di sana

sorang di sungai besar, selangor. sorang lagi di dungun, terengganu. jauh tu.. nak berjumpa memang jarang sangat lah kan. last sekali jumpa bulan 12 tahun lepas. kira kira, dah 6 bulan jugak tak berjumpa. T__T


tipu lah kalau tak terasa nak jumpa kan. tapi biasalah, kalau jaraknya jauh, perbelanjaan pun agak besar. masing-masing pun sibuk. insyaallah, kalau ada rezeki, boleh lah jumpa lepas raya nanti. ^__^


i miss him.


p/s : sekali sekala, entri meluahkan perasaan petang ni. ^__^

10 comments:

lia said...

rindu itu indah ;)

Reena said...

memang jauh ni.. lepas raya???. lame lg tuh..

Yana Libra said...

lama betul tak jumpe eh?

saya sorang kat jb, sorang kat tganu gak..huhu~~

kena sama-sama kongsi la perbelanjaan kalau nak jumpa~~ :)

Noor said...

mesti rindu sngt2 ni..tq ye follow blog sy..done follow u yang sweet ni..

Gen2Merah said...

woww.. so sweett... semoga kekal berbahagia hendaknya

izan mama mia said...

singgah cni....

aizamia3 said...

moga ianya bertahan dah kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. ;)

psstt: akak pulak sedang menunggu en. suami pulang dari JB.. ;)

Myra Jay said...

Bila berjauhan ni, memang rindu akan terbit di hati :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

phewittt :) moga kekal anis dengan pipie :)

ayut said...

eh?ternampak plak post ni..hihihihi..cinta jarak jauhhhh ea. :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...