Tuesday, June 5, 2012

seoul garden

first day di melaka, terus terjah mahkota parade. demi seoul garden. cuak jugak takut full kan. tapi nasib baik ada seat lagi. ^__^




 bakar membakar.
yummyyy..


 my dad


 my mom
yang ni rugi. sebab makan sikit betul. -__-"
makan sini pun sebab nak celebrate birthday my mom ni.


sorang sepupu yang diangkut ikut sekali joi percutian.
budak ni kena paksa makan banyak-banyak.haha


kakak dan adik
 meja bersepah tu biasa.


aku dan azee.
tak ada sesiapa boleh lawan tahap makan azee.
dia memang champion lah.
untung bawak budak ni. haha


so, total untuk 7 dewasa dan sorang kanak-kanak = RM300.25. sebab dinner, dia jadi mahal sikit.

24 comments:

eintan nurfuzie said...

NYUM2..TERLIUR TGK MAKANAN

Saya Disini said...

mknn dh licin...xsempt nk tngk

lia said...

teringin sgt mkn makanan korea tp xde geng nak mkn hu3

Kakzakie said...

Moga ibu anis gembira dengan makan-makan begini sempena ulangtahun kelahirannya...

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk besh la dear.. leh tahan gak hrganya..

norhidana said...

msti bestkan.... tak penah lg try... harga nyer pun berpatutan kot lg2 lah dinner nyer set kan

meowwmania said...

seoul garden ni makanan org korea ke?

nur anis said...

@eintan nurfuzie

:)

nur anis said...

@Saya Disini

hihi..dah selamat masuk perut..

nur anis said...

@lia

nanti kalau jumpa geng, boleh makan ye..:)

nur anis said...

@lia

nanti kalau jumpa geng, boleh makan ye..:)

nur anis said...

@Kakzakie

harapnya begitu lah kak..mak saya ni memang jenis makan sikit..hihi

nur anis said...

@nuyui a.k.a miss YUI

sekali sekala boleh la ni..selalu, kopak..huhu

nur anis said...

@norhidana

nak pergi sini kena betul-betul lapar..hehe..yup..dinner mahal sikit..lagi pun tak kisah duduk situ lama-lama..boleh makan pelan-pelan..:)

nur anis said...

@meowwmania

saya pun tak pasti..ye kot..hihi

Tihara said...

hpy birthday 4 ur mom anis :)

sarah mohamad said...

Sedapnya seoul garden nii nyum nyum btw, happy birthday to ur mum!

Nini D.. said...

Rm300....wah!

Yumida said...

beznye dpy mkn besar 1 family..sekali skala mkn camni mmg berbaloi jgk..yg penting hepi n seronok
follower ke 424

aizamia3 said...

moga ibu Anis sihat dan gembira dalam menjalani kehidupan seharian..

are_lin@yu said...

sdapnya makan..nk jgk..hehe

dwaty said...

sama ngan mak saya... hari tu celebrate hari ibu... tapi dia makan sikit jer.. x suka katanya...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

selamat hari lahir untuk mama anis ;)

IntaNBerliaN said...

xpnh dgr plak seoul garden ni..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...