Wednesday, April 13, 2011

cerita lawak yang gila


tiba-tiba teringat pulak cerita kelakar daripada akak aku. sebelum ni aku ada buat cerita lawak dari dia jugak. cerita ni bukan rekaan tau. serious jadi betul-betul. semuanya daripada pengalaman dia menjadi kauselor sekolah.

cikgu : apa nama mak you?
pelajar : i dont know, teacher.
cikgu : you tak tahu nama mom you? why? you and your mom tinggal seperate ke?
pelajar : no lah teacher. dari kecik sampai besar i just paggil dia 'mom'. so i tak tahu nama dia apa.
cikgu :@#$%^&


gila betul. dah sekolah menengah tak tahu nama mak.


i love my mom sooo much!! my dad too!!

6 comments:

AiDa AzRyN said...

lol.. boleh pulak xtahu nama mak dia.XD

GtHans said...

ehehe~

qucachahir said...

anis kamu di tag.. ;)
link:
http://quraishahir.blogspot.com/2011/04/giveaway-oleh-oleh-dari-bandung-siapa.html

meowwmania said...

hehe...sabo jelah

Cik Cempaka said...

nama my mom is "mom" cikgu..haha

nur anis said...

aida : tu la pasal..pelik sungguh..

quchachahir : thanx tag ye dear.. :)

meowmania : memang sabo je dengar kan..first time dengar macam tu..huhu

cik cempaka : haha..mungkin kan..sebab tu dia tau "mom" je

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...