Sunday, April 10, 2011

kalau aku bukan blogger?


segmen " weh, kalau aku bukan belogger" anjuran The Famous Abang.

kalau aku bukan blogger, aku akan terus menjadi kaki facebook yang tegar. tegar bermain game-game di facebook. aku memang gila game. lebih suka main game dari tengok movie. kalau aku bukan blogger, pasti aku sudah expert main game dekat facebook tu semua. sampai kena tegur sebab main facebook sampai tak buat assignment.

3 comments:

ardinihumaira said...

kalo dni tak jadi blogger, dni jadi penulis novel. nngeeeeeeeeeehehe

Sarah Sayuri Hartnett said...

aiyaa...

wa pun suka men itu game kat fesbuk meh...

mana itu tauke segmen?talak latang ka?

wa latang dali belog abg zam..

ala felee latang ke belog waa meh..

http://sarahsayuri.blogspot.com/

wa mukan cina lorhh..

Hanieqha said...

singgah dari segmen abg zam yang terfemes tuh yee..

:D

ANAK SITI SAERAH?!!
Mentaliti Masyarakat kita. (PANAS)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...