Monday, April 11, 2011

syoknya kahwin

hari tu aku ada buat entry tentang " perlu ke kahwin lepas belajar?"

entry ni telah di review oleh sis pinky momma.



kat bawah balasan komen sis pinky momma kalau orang ayik tanya je pasal kahwin ni.


best jugak idea sis pinky momma tu. cakap dengan nada kerek sikit..haha..

tak pun, tiba-tiba terfikir satu idea. orang tanya, jawab macam ni.

" esok pun boleh kahwin. yang penting tolong lah sponsor semua perbelanjaan ye."

haha..sekali kena pelempang sebijik.

6 comments:

ardinihumaira said...

nak kawen jugak. ngeee :D

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

bahahahaha sambuung lg..
apa makcik nak taja?
brpa ribu makcik ada?
sy ON je..

haippp jgn cakap..x baik org tua kena hormat..
mereka amik berat namanye tu ;)

nur anis said...

dni : dni dah bertunang..memang tengah tunggu nak kahwin..:)

nur anis said...

pinky momma : haha..tak berani nya nak cakap..senyum je berani..huhu

zOeY zAu YaH said...

tu kalau yg tanya psl kawen..kalau kite yg minta kawen camne? haha..

shah said...

kawen ni banyak tanggungjawab...bukan nye nak sedap je...hhehe

>saya dtg...sy klik semua churp2...=)

sila ke blog saya & klik jgk ye...=)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...