Wednesday, April 13, 2011

kereta cantik dan mewah


minggu ni minggu last kuliah.

minggu depan study week (yang selalu aku gunakan untuk balik. yeay)

minggu lepas tu exam. dalam 2 minggu. walaupun 3 paper, aku yakin 100% aku takkan dapat buat dengan baik.

seminggu cuti duduk berehat di rumah bersenang lenang. tapi tak boleh online sebab dekat rumah tak ada internet.

selepas itu mulalah kerjaya aku sebagai pelajar praktikal juruukur bahan. 12 minggu tu. cuak weh,.

tapi boleh tak sekarang nak mula berangan nak beli kereta apa? ^___^ nak kereta yang cantik. lepas tu nampak mewah.. boleh ke? berangan je lebih..


~ini muka mengada~

8 comments:

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

100% !!! seriously
be more perseverance girls OK !!
heeee

good luck in ur final class, study week and final exam weeks!
3 papers je pun, sonang ajo...

aCap
ke blogku

qucachahir said...

anis..muke mengada yang comel takpew..hehe.. ;)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

org yg ada angan2 jer akan berjaya tp org yg hanya berangan tanpa usaha akan berjaya berangan sampai ke tua... kekekeke

sri juju said...

anis comel >,<

nur anis said...

acap : thanx..

quchachahir : hahaha..x comel pun masalahnya..huhu

lekat lekit : mungkin saya akan berjaya berangan sampai ke tua kot..heee

sri juju : oupps..malu..haha

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

all da best utk exam nnt ;)
study smart dik..

sedey nape follower box x muncul2..nak folo org pun susah daaa~

nur anis said...

pinky momma : thanx kak..tu la..saya pun tak muncul2 gak ni..

Anis Adila Aris said...

owh...bakal QS jugak rupanya...mesti senior ni..hehe

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...