Sunday, April 10, 2011

1st Contest Anis:Pic Percutian

anis melon tengah buat contest sekarang ni. first contest oleh beliau.

syaratnya, kena letak satu gambar percutian anda.

so, aku letak lah gambar ni..



letak gambar ramai-ramai nampak meriah sikit. lagi-lagi semua buat gaya gedik. tapi kenapa aku kurang gedik dekat situ? sebab waktu tu aku kurang sihat sedikit. maka, kuranglah kegedikan aku bergambar.. T.T

gambar ni waktu kitorang satu kelas pergi lawatan sambil belajar dekat jogjakarta, indonesia. trip 8 hari 7 malam. lama tu. sekarang ni kitorang bergambar dekat candi prambanan.

siapa yang gemar shopping, dekat luar pintu tempat tu ada sederet gerai menjual barang-barang kraf tau. pakaian pun banyak. serious rambang mata. cantik-cantik and murah-murah sangat.

lagi satu tempat shopping dekat sana, malioboro.. memang heaven sangat nak shopping tau.. kenapa citer shopping je? sebab aku suka shopping.. haha.. pergi sana bawak sejuta lebih, balik tinggal 200 rupiah je.. nampak sangat banyak membeli.. ^_^

ni pengalaman pertama pergi luar negara. itupun sebab ada trip kelas. kalau tak, ntah bila boleh sampai sana..

nak tag :


9 comments:

aNiM said...

tq tag saya:)

nnt sy join ye.nak pegi jln2 cari pasal jap.hehe.

gudluck.bestnya tmpt percutian anis:) nk pegi jugeeee..huhu

nur anis said...

anim : sama-sama..:)

nas said...

pergh..pegi indonesia! cayalah!!! jeles aku.. aku xpenah nek flight.. apetah lagi g jogjakarta.. jeles maaa....
haha

anismelon said...

wa...santik santik..hehe..doa doa la leh menang yup...btw tenks yup sudi join..tunggu keputusan lepas 1/5 nanti ye..:)

nur anis said...

anismelon : wah..penganjur datang jenguk..hihi..harap terpilih la.. ^_^

Redbloodsnow said...

good luck dear!

AdiaLuze said...

Bestnye bercutiiii .. Nak gi jugaaaakkk .. huhuhu

ibnubaba_04 said...

aku pon join gk..jom tngok pic percutian aku di oversea..haha

anismelon said...

anis na mintak tolong boleh??kalo boleh klik sini..:)

http://anismelon.blogspot.com/2011/04/bantuan-anda-amat-dihargai.html

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...