Wednesday, April 13, 2011

follower dah kembali



yeay...kotak follower dah kembali..gumbira.. ^_^

nasib baik kotak follower tu tak pergi holiday lama-lama.. kalau tak bersedih lah aku.. haha..

kepada semua follower aku, thanx sebab follow blog ni ye.. ^_^


16 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

masih x de! mood ke laut dh ni gerammm!

Anisa Hang Tuah said...

welcome bebeh.
:)

marina anakcikbob said...

blogger tgh hapdet system kot masa tu..
biasa la..
kadang2 nak komen pon xboleh, nak publish entry pon xboleh.
pagi tadi aku nak buat entry, xleh uplod gambar.
terpaksa la menunggu lama..

azi nur said...

mcm chipsmore...hehee

nur anis said...

pinky momma : cuba alih-alihkan kotak tu kak.. kotak akak pergi holiday jauh kot..sabar ye kak..

anisa : ^_^

marina : itu lah..semalam tak boleh upload gambar jugak..terpaksa bersabar..:)

azi nur : chipsmore betul best jugak..boleh masuk perut.. :)

puteri ain said...

salam perkenalan :)

nur anis said...

puteri ain : salam perkenalan..:)

nusha said...

sbr je kan..mcm kt ni ha,mslh phtobucket..anis,cmner ea nak add blog ke-2 kt?? cm bila view profile kan ader 2 blog anis tu..

nur hafiza rahsid said...

jaja pun tadi terpinga-pinga kotak tu main cak2. nasib baik dah ade. kalau tak mati akal tatau ape solution dia :D

nur anis said...

hafiza : tu la pasal..dah nak sedih2 dah tadi..huhu

nusha said...

anis,dia xkuar yg len,.tulis u have pe ntah...kt dah tick site yg kt join...

nur anis said...

nusha : ala..sorry..saya tak tau la..nusha guna profile sama kan?

nusha2 said...

anis,ader tag kamu join contest..t tgk ea kat blog kedua sy..tq..

nas said...

hehehe.. boleh pulak kotak follower hilang..then datang balik.. hahahhahaa.. :)

adan said...

saya nak follow lagi tapi xboleh.. lalalala~~~~~~

zOeY zAu YaH said...

dia ilang pi mana? merajuk kot? hihi

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...