Sunday, April 10, 2011

edit picture using gimp

gambar asal lebih kurang macam ni pemandangan dia..

tak dapat bagi gambar ori sebab dah ter'replace' dengan yang edited punya.. T.T

after edit

-
-
-

wahhh..dah tukar background. background sunset pulak.
baru nampak romantis gitu.. haha..

setakat crop gambar, paste kat background baru, orang lain pun boleh buat.. kecoh je aku ni. ^_^

9 comments:

nusha said...

tetap comei!!!

zuk zuhaiza said...

err,..camne awak buat tu...

nur anis said...

zuk zuhaiza : saya guna gimp je..nak buat tutorial tak reti..huhu..

Redbloodsnow said...

nice! :)

meowwmania said...

wewitttt....romantik!

saya_arief said...

cun.

AdiaLuze said...

Waaaaahhh .. Bagi akak yang tak berapa nak tau ni, menda2 mcmni, betul2 mengagumkan ! Hehehee

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

perghh cntik..ada entry utk kamu syg ;)

http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/04/perlu-ke-terus-kawin-selepas-study.html

Roxy zai said...

nice!!..^_^

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...