Monday, April 11, 2011

edit picture using gimp

sebelum ni ada buat entry edit gambar jugak. memang tengah ketagih edit gambar. jom tengok hasilnya.



ni sebelum


selepas

-
-
-

haha..nampak sangat tipu punya gambar..tak menjadi pulak dah..

12 comments:

GtHans said...

ehehe~

storyfromme said...

ok la tu :)

ardinihumaira said...

whoaa nak try jugalah :)

Anisa Hang Tuah said...

tak pernah gune gimp

adobe photoshop cs5 je.
hiks

two_dots said...

lawa . zara ad download bnde tu tp an xtaw guna . mencik ! haha . ntah cmne ntah nak edit buang bckground tu .

nur anis said...

dni : try la..best jugak lama2..huhu

anisa : saya tak ada photoshop..sebab tu guna gimp je..:)

zara : zara try cari tutorial..mula2 basic dulu..lama2 nanti pandai la..saya pun dulu macam tu..dah berbulan download, baru nak belajar guna..huhu

nabielahuda said...

not bad la. :)
wanna try! hehe.

**Bila Comel Jadi Comot** said...

singgah tau...sweet entries

tshirt koyak said...

haha...teruskan usaha anda mengedit gambar..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

yg sebelum ni lagi real kot hihi ;)
pndai ye dia edit..ni yg jeles ni..

kalaula sis pndai edit..smua gbr rasa nak edit ;p

nur anis said...

pinky momma : tu lah..yang ni memang tak nampak real pulak..huhu..memang tengah ketagih ni..

Fuhpixel said...

nampak gak dipotong.. kalau dihalusi mesti nampak cantik dan real.. ^_^

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...