Friday, March 9, 2012

adnan sempit 2 full movie di youtube

sekarang ni adnan sempit 2 dah ada dekat youtube
dan aku pula gigih nak loading.
baru nak tengok lah katakan.


copp..
jangan la kata aku kedekut pulak ye tak nak tengok kat wayang.
panggung wayang tu dah la jauh.
tak ada kawan pulak nak tengok.
nak ajak mak karang.
habis sepanjang perjalanan kena bebel..
haha



sekarang ni, tengok lah luck macam mana.
kalau internet laju berlari-lari.
dapat lah tengok.
kalau lambat berjalan macam siput.
kena tengok dekat astro first sajelah.


nak tengok dekat youtube?
klik sini.


2 comments:

CIK MAY said...

dah tengok kat wayang hari ke3 ditayangkan..hee

Azee Hana said...

langgan la astro first sementara azee balik ni..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...