Tuesday, March 6, 2012

post tidak bergambar sangat lah suram

sejak beberapa hari ni..
setiap post yang di publish dekat blog ni tak ada gambar-gambar yang di ambil sendiri oleh tuan blog.
terasa suram lah pulak.
nak bercerita pun tak semangat.
sebab gambar tak ada.


gambarnya ada dalam telefon nih.
cuma nak transfer tu malas.
sebab sekali transfer gambar dalam komputer tok kaduk ni.
dengan mak bapak virus sekali ikut masuk dalam telepon nih.
kira dah macam sistem barter pulak.
aku bagi gambar dekat komputer.
komputer bagi aku virus.
cis cis.


sebab setiap kali habis transfer gambar, 
mula talipon ni nak terkedip-kedip.
nak restart bebanyak kali.


maka, gambar yang ada cumalah ihsan google.

7 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,xkisah..setiap orgada caranya kan?

nanakimie said...

tu la,malas je nk transfer2 bagai ni kan...pnjm google je la sng:)

Yana Libra said...

kena install anti virus tu kot~

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ...

Akak lagi sedey dik .. sejak2 pakai tepon tak berkamera ni, gambo semua ehsan incin "WWW" .. T_T

Tihara said...

mmg kalau nk tulis entry mesti rasa nk letak gambar..bagi org yg dh biasa masuk dalam blog kita, diorang tk kisah ada gamba or tak sbb dah biasa berbalas kunjungan..tp bg yg 1st time masuk mesti rasa mcam ada kurang skit..skit je..jgn risau, yg penting isi entry tu..bab tu akak akui mmg kalah sebab tk berapa terer nk mengayat..hik3 :D

just my 10 cent opinion je ye :)


happy blogging taw ^_^

iedchan said...

betul2..bile i buat post tade ambar i rase suram jek...so i masukkan gambar tak kire ape pun dalam my post...:P

Pupel Liyana said...

takpe ada pic atau tak:)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...