Saturday, March 10, 2012

lambat pergi kerja. -___-"

hari ni lambat 10 minit datang kerja.
itupun memang pecut lah bawak kereta tadi.
kalau ada speed trap habis lah.
-____-"


lambat ni bukan sebab bangun lambat.
tapi sebab si debab ni.



duduk main melayan debab ni.
sampai tak perasan dah lewat nak pergi kerja.
sekarang ni tak sabar nak balik.
nak main dengan debab lagi.


update : untuk mengelakkan kekeliruan, si debab ni anak buah je..
sebab tuan blog belum kahwin lagi..hehe

4 comments:

Mizz ErMa said...

best kan ada anak..hehe abis tu, kalo tuan belog p keje, sape yg jga baby kat umah?

nur anis said...

mizz erma : hehe..tu anak buah saya..saya belum kahwin lagi..hihi

.........cP~ said...

Salam.

Hee. Memang debab. Comel. Anak buah saya je kecik..

mustika hati said...

saya mak debab...sekian..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...