Saturday, March 10, 2012

nuffnang oh nuffnang

rajin tak korang semua bukak web nuffnang?
seriously, aku hari-hari mesti bukak.
kadang tu sehari berkali0kali.
haha
gigih kan?


sebenarnya bukak sebab saje je nak tengok visitor blog ni.
bila nampak menaik je, rasa lebih gigih nak update blog ni.
almaklumla, tak banyak pun visitors nya.
lepas tu syok tengok keywords.
nak jugak tengok, apa yang orang search dekat blog ni.
^___^


kalau nak tengok earning?
jeling-jeling je dekat earning tu.
sebab tau memang tak naik punya lah.
-___-"

2 comments:

CIK MAY said...

tak lame lagi naik la tu.mentenkan trafik je..;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

setaip hari sekali je kot bukak..sbtu ahd xlgsg..hihi

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...