Wednesday, March 7, 2012

kalkulator apek kedai runcit

kalau dulu, zaman belajar.
pakai kalkulator nak yang canggih je kan.


majoriti pakai jenis ni la kan.
kalau tak buat kira-kira.
boleh buat cermin untuk betulkan tudung.
-__-"


sekarang ni bila dah kerja.
pakai la kalkulator apek kedai runcit.

 
ini lah kalkulator apek kedai runcit.
sebab kalau kat kedai runcit, diorang semua pakai kalkulator macam ni kan.


setakat nak kira harga tender.
main tambah, darab, tambah.
guna je lah yang ini.
nombornya besar.
tak ada lah silap tengok nombor kan.
nak kira harga sampai juta-juta.
kalau silap, naya je wehhh..


tapi yang tak best tu, 
kalau salah kira sikit je..
kena ulang balik kira semula.
-____-"


sumber gambar : pokcik google.

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

smala kalkulator yui guna skg..

Tihara said...

guna yang ada memory tu..kalau silap boleh recall yang sbelum :)

Yana Libra said...

saya dah keje, tp still guna kalkulator yg first tu..lg confident..

nape tak guna kalkulator sendiri je wat keje?

.........cP~ said...

Salam.

Bila dah lama guna saitifik, janggal guna yang biasa. Tapi, sekarang, dua2 pun tak biasa guna. Saintifik tu langsung tak ingat dah cara. haha

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...