Thursday, April 12, 2012

eh eh..dia dah ada blog


tadi tiba-tiba terjeling satu gambar dekat kotak follower.
"ehhh..macam kenal itu gambar."
dengan rasa ketidakpuashatian, tengok lagi.
"sah. memang kenal itu gambar."
laju-laju tuju arrow dekat gambar dalam kotak biru tuh,
firdaus ahmad.
"sah...memang dia."


fine. boyfriend sendiri follow blog nih pon boleh terlepas pandang.
-____-"
ooo..senyap-senyap buat blog ye.


jom tengok blog dia jom.
blog baru je nih.
baru sekali update.



6 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

dah tengok dah. dia ada datang bukit gambang, tempat saya keje :).

saffiya_aleesya @ echa said...

ok sis saya dah terjah blog ur boy..siap follow lagi. wahhh pasni korang2 sama2 update entri laa ekk ;-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2..leh terjah ni..hihi.

norhidana said...

hehehhe.... dia nk tgk awek dia pasan tak dia sekodeng hehehe...
sweet

Tihara said...

wahh..leh lawan updet entry sape plg byk pasni.. :)

IntaNBerliaN said...

akak dh terjah dh.. best gak bc entry dia.... :-)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...