Tuesday, April 10, 2012

jumaat ni cuti tahun baru india ke?

hari ni baru ku tahu yang esok cuti.
hakhak.
nasib officemate bagi tahu.
kalau tak melangu sesorang kat office.


and tadi akak aku cakap jumaat nih pon cuti jugak.
cuti tahun baru india?
betul ke?
ada sesiapa boleh bagi tahu tak?
kalau betul cuti, nak cakap dengan bos nih...
cuti wooo..sape tak nak kan.
^__^

15 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpnh lg cuti utk jumaat tu.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

oo yeayyy sok cuti.... :)

saffiya_aleesya @ echa said...

entah tak tahu plak pasal cuti tahun baru india ni..huhuhu yang akak tahu rabu ni jer cuti!!

mizzkechique said...

erkk, apsal xtau pape ni..

azam said...

:) cuti saya suka....tapi kalau xkerja tak berasap la dapur saya...hehehehe

CIK MAY said...

cuti ape pulak???konfius.

norhidana said...

esok mmg cti tp jumaat takde cuti apa2 lah rasanyer.... ish2 mana lah dpt bite kabar2 angin ni hehehhe

JH said...

Cuti ye? Baru jugak tahu. Hekhek

IntaNBerliaN said...

eh.. xpnh pulak akak tahu pasal cuti tahun br india... tp dkt sg petani ni..s setiap jumaat n sabtu mmg cuti.. :-)

Cho Zila said...

ada yerk... takper esok cuti....

Liza Razak said...

x tau pulak jumaat ni ada public holiday.saya ingatkan esok je

Yana Libra said...

setahu saya takde cuti pun Jummat ni..tak taulah kalau company lain~~

anisalya said...

rabu je cuti. tak ada pulak dgr jumaat ni cuti.

Cik Puan Muda Umi said...

eh cuti tahun baru india?xpernah dengar pulak..hehe

zOeY zAu YaH said...

eh cuti jumaat? thn baru india? haha x tau lak..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...