Saturday, April 14, 2012

high heels oh high heels


ni salah satu keywords yang ada.

bolehkah dengan ketinggian 164cm pakai high heels?


sure orang yang sirch ni sama tinggi dengan aku.

dan dengan ketinggian 164cm, 
aku suka high heels.
lagi tinggi lagi cantik.
tapi tak ada lah bila nak jalan-jalan pakai high heels kan.
nak patah kaki?
pakai flat sudah.



tapi sekarang aku lebih gemar pakai wedges ini.
sebab ianya selesa.
walaupun berjalan lama, tetap tak sakit kaki.
dan boleh pakai waktu drive.


seriously, pernah try drive pakai high heels, tak reti wehhh.
tapi pakai wedges ni memang boleh pakai waktu drive.
kalau orang lain mungkin cabut kasut bila nak drive.
tapi aku tak reti lah nak drive berkaki ayam.
rasa pelik je kaki yang pijak pedal.


lagi satu, bila pakai wedges ni, tak payah susah-susah nak kedepankan kerusi.
confirm sampai nak pijak klac sampai habis.
^__^


untunglah dapat orang tinggi.
pakai kasut tinggi-tinggi pun confirm lebih rendah.

10 comments:

syafiqakarim said...

boleh kah dengan ketinggian 150cm
pakai high heels?
mmg wa xkan laaa.hahaha

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ...

Akk pun suka pakai wedges .. Nak jalan pun senang dan laju skit ... huhuhu ...

Puan Kutu said...

tinggi juga kamo..sy 162cm..tp mmg tak suka pakai heels..tahu kan hells tu sgt tak bagus utk kesihatan.sekali sekala takpe kot.hehe..

sy juga drive berkaki ayam.hiks..

Puan Besar Shag Yahaya said...

Shag pun suka pakai wedges. Tapi p kelas tak pakai lah. Sebab naik turun bus. Leceh lah :D

my eyes for shine said...

bukan pkai wedges susah ke? hahaha . tak pnh try pulok~

Azee Hana said...

nanti kalo dah jemu,,bagi r..haha

farhana said...

Wah...drive pakai kasut tinggi, silap2, tanggal terus kasut. hehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tingginya anis. saya 150cm je, ala ketotnya saya. hehe

MamaEma said...

akak memang tinggi..tapi tak suka pakai heels..akan buat jadi lebih tinggi..segan nak jalan dgn kawan-kawan

IntaNBerliaN said...

akak sk pakai kasut tinggi walaupun dh tinggi sbb nak nampak lg tinggi... hahaha...

tp skrg dh kawen... dh mls nak pakai tinggi2...

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...