Friday, April 13, 2012

hadiah birthday untuk ayah

minggu lepas sempat celebrate birthday bapa tersayang.
seee..cerita minggu lepas diperam lama tau.
kes malas nak transfer gambar punya pasal.
-___-"


tapi tidak lah celebrate buat birthday party bagai.
setakat beli kek dan ditambah dengan air cendol beli tepi jalan.
tu pun sudah memadai.



kek untuk beliau.
kek ni sedap tau.
ala-ala coklat indulgance je.
tapi ni murah sikit lah kan. beza doploh ringgit je pon.
tengok bilangan lilin, dah boleh tahu umur beliau berapa kan?



setelah berpening kepala dan bergaduh adik beradik nak beli hadiah apa,
maka terbelilah kerusi mals boleh goyang-goyang ni.
share 3 beradik.
syok tau lepak atas kerusi ni.
sambil layan cerita tv.


abaikan bilik bersepah tu.
-___-"
 

7 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

besh duk krusi tu//hihi.

norhidana said...

kek tu tgk pun dh tau msti sedap heheheh....
nyum2....

best hadiah bday tu.... mmg sesuai utk menyelesakan diri kn

wahida said...

wah...bagus lah hadiah tu...org tua suka tau hadiah cenggitu...tak pernah terfikir lak...huhu...

~aSFaLiZa~ said...

syok nya dapat duduk kat kerusi malas tu. huhuhu

Cik Yatt said...

kek tu..nak.!

IntaNBerliaN said...

mmg syoklah hadiah tu... blh bermalas-malasan sambil mgadap tv..hihii

Puan Kutu said...

hepy belated besday utk ayah kamo..nice present msti ayah suka..:)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...