Monday, April 9, 2012

blueberry cheese cake


waktu nak tempah birthday kek untuk abah hari tu,
sempat jugak rembat blueberry cheese cake ni.
tengok macam best je kan.
daripada kempunan, lebih baik beli saje.
^__^




bila keluarkan dari kotak, ini lah rupanya.
macam blueberry cheese tart je nih.
cuma versi besar gedabak.



dalam sekelip mata, tinggal suku je.
berebut-rebut dengan adik bujang aku tuh.
sedappppp tu...

11 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

aduh..sedapnyaaaaaa..

noor said...

akak mmg mnt cheese ngan blueberry...klau akak dpt ni kejap jer licinnya heheheh

Nurul Husna Mohd Hassan said...

i luv cheese cake..... :)

CIK MAY said...

sedap eh??

:: Mrs.Eady :: said...

yummehh!

nur anis said...

@nuyui a.k.a miss YUI

hikhik..memang sedap ponnn...

nur anis said...

@noor

saya pun kejap je licin...:)

nur anis said...

@Nurul Husna Mohd Hassan

same with me!!! :)

nur anis said...

@CIK MAY

sedap bagi saya..:)

nur anis said...

@:: Mrs.Eady ::

yummyyyy..hehe

IntaNBerliaN said...

ni mmg sedap sungguh ni... kalu skjap je dah nk habis..hihii

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...