Thursday, May 10, 2012

cara guna chopstick

assalamualaikum semua..:)


jumpa ni kat facebook kawan.
haha..aku rasa aku macam ni kot. konon nak guna chopstick. tapi lama-lama hilang sabar nak try guna. kalau mee tu boleh lagi. kalau nasi tu memang payah lah kan. -__-"

13 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hik3. last sekali pakai garfu. kalau saya pakai tangan terus =)

Syazni SimplyStyle said...

hehe..btol btol..kalau nk mkn nasi kita mmg susah..tp chinese nasi diorang cam melekit tu kan..lain jenis rasanya..hehe

CikZaitul said...

hahah..samalah saya..memula eksited nak gune chopstik..last-last pakai sudu garpu je lah..rimas sebab perut meragam nak makan..tgn tergopoh-gapah nak suap mknn..hehehehheheh

saffiya_aleesya @ echa said...

nasi tu campur pulut sikit baru kenyal2 sikit jadi senang laa makan nasi guna chopstick ;-)

ejulz said...

guna tgn lari berselera.. hehehe

meowwmania said...

ahahahaha....guna garpu sudeyhhh :D

Papa Mifz said...

pernah belajar dgn kwn cina cara pakai chopstick...tapi payah sgt la..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku kalau nk kepit benda2 yg besar leh la.. tp kalau makanan yg halus2 tu kantoi ak... haha

zOeY zAu YaH said...

kalau saya mmg yg last skali tu lah haha..

anisalya said...

tak prnh mkn nasi guna chopstick. haha.. last2 guna garfu. apa kes? sudunya mana?

IntaNBerliaN said...

akak xreti pun guna.. blajar2 xdpr gak..hihii

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg xreti nak guna..huhu

Nini D.. said...

payah sgt kita makan pakai tangan ajelah..boleh? :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...