Monday, May 7, 2012

siti nurhaliza berselendang agak litup

assalamualaikum semua..:)


seperti biasa, seperti hari-hari lain. rutin harian adalah bukak beautiful nara. nampak sangat suka baca gosip artis. hakhak. seronok apa baca tentang dunia hiburan. mana tau ada gosip-gosip hangat. ^__^


hari ni bila bukak beautiful nara, tengok gambar siti nurhaliza pakai selendang yang agak litup jugak la. cuma nampak leher sikit. copp..bukan nak gosip tentang nampak leher ke apa tau. cuma aku rasa siti nampak cantik sangat. nampak lebih muda bila pakai selendang macam tu tau..


kredit gambar : beautiful nara


cop...siti nurhaliza dan khairul famhi? itu gambar masa ujibakat simplisity star search. khairul fahmi kan salah sorang duta untuk perfume simplysiti. nak tengok lagi gambar siti? pergi terjah post siti nurhaliza di KB mall untuk simplysity star search.

25 comments:

azam said...

:) cantiknya siti..... suka dia

apex.....xsuka

wahida said...

siti mmg comel...pakai apa pun, cun jer...

Hanis Azla said...

mmg nampak lebih ayu dan lebih mudalah ct bila pakai selendang macam tu..

zOeY zAu YaH said...

kalau leher pun tutup mmg btl2 cantik kan..dh nk brubah tu kan..smoga dia dibukakan hati...apa2 pun dia mmg cantik ;)

anisalya said...

mmg cntk. kalau ttp trs lg cntk kn? hehe..

Ren Din said...

Ada ke masa siti ni x nampak cantik? rasa2 blom jumpa lg dia x cantik! =)

Kakzakie said...

Betul Siti nampak lebih cantik sebab dia memang dah cantik...

shark said...

weee~
harap2 dato' ct trus ler btudung cmtu..
mmg cantik:)

Huda said...

siti memang cantikkk..suka dia.........:)

Yana Libra said...

kat kelantan wajib kan tutup aurat?

Uncle Jonni said...

kalaulah aku ada misai mcm datuk k...

nur anis said...

@azam

suka siti je jugak..huhu

nur anis said...

@wahida

betull..kalau dah memang cantik, pakai apa pun cantik..:)

nur anis said...

@Hanis Azla

kan kan...

nur anis said...

@Hanis Azla

kan kan...

siti kektus said...

Siti nurhaliza pakai fesyen apa pon tetap cantek. :)

nur anis said...

@zOeY zAu YaH

cantik kan..

nur anis said...

@anisalya

betul betul..:)

nur anis said...

@Ren Din

walaupun dia nampak makin chubby, tetap cantik jugak kan..

nur anis said...

@Kakzakie

hehe..tau takpe..

nur anis said...

@shark

harapnya macam tu lah..

nur anis said...

@Huda

saya pun suka jugak..:)

nur anis said...

@Yana Libra

tapi kat gambar-gambar tu ramai je bebudak free hair..seksi lagi..huhu

nur anis said...

@Uncle Jonni

confirm dapat siti..hehe

IntaNBerliaN said...

siti ni mmg cantik kan :-)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...