Wednesday, May 9, 2012

interview kerja

assalamualaikum semua..:)


hari ni terpaksa ambil cuti. berkurang lagi cuti tahunan aku. -___-" bila dah cuti, haruslah tak dapat online. maka entry ni haruslah auto post


alkisahnya cuti ni terpaksa ambil sebab nak pergi interview dekat sungai buloh. walaupun dah kerja, tetap cari jugak kerja lain. mana tau dapat yang lebih baik kan. harapnya interview hari ni berjalan lancar. dah lama ni tak pergi interview. cuak lah pulak.


yang mana datang jenguk sini and tinggalkan jejak kat sini, jangan risau. esok nanti akan dibalas kunjungan itu. ^__^

 jom pergi interview..:)

11 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck dear..

aanie said...

good luck ye anis....

lawa baju....:)

amranaiman said...

good luck :D

wahida said...

guk luck bebeh!!

jgn neves2...bykkan selawat...

Kakzakie said...

Kakak doakan kalau ini lebih baik moga beroleh apa yg dihajatkan anis..

Masya said...

semoga berjaya... interview kali ni..

Yana Libra said...

good luck ye~ :)

Huda said...

Cantik, harap dipermudahkan dalam temuduga tersebut, semoga berjaya yea..

norhidana said...

semoga berjaya yek dik... go go cayok

Nini D.. said...

all the best!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

gud luck2 =)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...