Thursday, May 10, 2012

jom jahit manik di baju kurung

assalamualaikum semua..:)


terima kasih ye dekat semua yang wish goodluck untuk interview semalam. interview berjalan lancar. cuma tunggu keputusan sahaja. terima kasih juga sesiapa yang datang jenguk sini. nanti akan dibalas kunjungan itu ye. ^__^


kali ni nak bercerita tentang aktiviti menjahit manik dekat baju kurung. aku memang pantang bila buat baju kurung plain. rasa tak meriah pulak. harus lah berkobar-kobar nak bagi blink-blink. tapi kalau nak ikutkan dah lama tak beraktiviti jahit manik ni. last buat untuk baju raya tahun lepas.



 baju dan manik-manik dah tersedia. see..berkedut seribu baju tu..main gumpal-gumpal je. -__-"  beli manik renda yang dah siap tu senang. cantik dan cepat dipasang. semeter RM5.80 je. beli tu pun tak sampai semeter.
 

see. dah siap pasang dekat tangan. tapi tangan je la baru siap. labuci-labuci untuk leher haruslah belum siap lagi. buat sikit, berhenti. buat sikit lagi berhenti. nanti bila dah siap, baru tunjuk ye. ^__^

8 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..cntikla nanti..

saffiya_aleesya @ echa said...

rajin laa adik sorang ni nak jahit manik..akak ni tangan keras cam kayu mmg tak reti nak jahit2 ni huhuhuhu

Nurul Husna Mohd Hassan said...

gud luck anis untuk interview =)

wah ada bakat jadik tukang jahit ni =)

norhidana said...

rajin nyer ko dik... akak nih skrg mls bebeno nk menjahit manik, baru pegang manik dh rasa ngantuk sgt2... aduhla... kalu baju sndiri mmg lama dh bermanik, ni baju org lain... sampai naik seram lak kalu tak dpt siapkan ontime

wahida said...

cantik...ada bakat rupanya ko...

tak nak bisnes ke?

anisalya said...

pandai jahit manik ye? tempah blh? hehe..

IntaNBerliaN said...

rajinnya jahit... akak mls sbb akak xsk yg remeh2 cmni..hihi

dellira said...

gud2....comel,cantik,simple dan kemas :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...