Friday, May 11, 2012

contest by nora danish

assalamualaikum semua..:)


saya meminati pelakon nora danish kerana i love her soooo much!! kagum sangat tengok, walaupun nora danish dah ada anak, tapi nora sangat-sangat macam gadis remaja. kalau saya ada anak nanti, nak nampak remaja macam dia!! nora danish pun boleh berlakon jadi keanak-anakan and jadi wanita matang. jadi sangat tau.

jom join contest by nora danish jom. bukan senang dapat join contest artis ni. ^__^  nak join, klik sini ye.



p/s : sorry sangat dekat semua sebab hari ni agak busy. tak mampu nak blogwalking. balas komen. tengah kejar deadline hantar sebut harga ni.

5 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah,sempat dia join ea..

are_lin@yu said...

gudluck dear ;-)
ayu pun join ;-)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya suka tengok dia sebab dia cantik =)

Nora Danish Hanif said...

tq..

CikFi said...

tahniah...dtg dr contest yg sama : http://hatinufid.blogspot.com/2012/05/siapa-yang-bertuah-itu.html

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...