Tuesday, May 8, 2012

tarikh pilihanraya umum 2012

assalamualaikum semua..:)


nampaknya pilihanraya tahun ni, boleh lah melibatkan diri. dah layak mengundi lah katakan. dah siap-siap daftar dah hari tu. padahal umur 23 baru nak sibuk mendaftar. hikhik.


tapi, bila tarikh pilihan raya ni ye? ada ura-ura bulan 6. ada ura-ura jugak katanya cuti sekolah bulan 6 tu. ni baru tadi search katanya awal bulan 7 pulak. -__-"


kenapa aku sibuk sangat nih? macam semangat sangat je nak mengundi. hakhak. tidakkk sama sekali. sebabnya, kitorang satu family nak bercuti ke melaka cuti sekolah bulan 6 tu. haruslah nak book apartment siap-siap kan. cuti sekolah ni mesti ramai yang nak pergi bercuti. nanti kalau book siap-siap, tiba-tiba kena dengan tarikh pilihanraya. camne? camne?

10 comments:

Masya said...

iyerlah kan... bilelah tarikh pilihanraya.. cuti sekolah ni pun suami ajak pergi berjalan jugak... huhuhuhuhu.. risau jer dah booking nnt tibe2 pilihan raya pulak

Lya Colours said...

wah nak coti ke melaka ye. selamat datang ke melaka. hikhik
btw, saya pny status undi baru je sah. hahaha. pny cuak takut x sempat undi. tsk tsk tsk

:: Mrs.Eady :: said...

mgkn 3hb jun ni..

nuyui a.k.a miss YUI said...

kalau xslh ada kata bulan 9..ntahla.

nur anis said...

@Masya

tu lah kan..kang terganggu percutian..huhu

nur anis said...

@Lya Colours

saya pun baru sah status undi jugak..hehe

siti kektus said...

Kite pon da layak mengundi. Hehehe
tp, tak tahu pulak bile tarikh muktamadnya. :)

IntaNBerliaN said...

akak xpnh lg mengundi.. thn ni br 1st time lah nak mngundi kiranya..hihii

Myra Jay said...

Jom sama2 ngundi untuk negara..

Dengaq2 nya bulan 6.. MAsa tu MJ lak tengah exam..

Cik FaRiZaM said...

mari mengundi :D

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...