Thursday, June 21, 2012

best juga rupanya cerita hoore hoore ni

credit : rotikaya


semalam, sambil-sambil buat kerja dekat pejabat, sambil layan movie hoore hoore ni. baru rasa syok je buat kerja sambil layan movie kan. sebelum ni sepupu aku pernah cakap yang cerita ni best. tu yang terdetik nak tengok.


lepas habis tengok, "memang best cerita ni."  walaupun pelakon-pelakon dia ramai yang aku tak kenal, tapi ok je tengok. kelakar pun ye jugak. sedih pun ye jugak. 


jadi, kesimpulannya, best atau tak sesebuah cerita tu tak bergantung kepada tahap keglamouran pelakon dia. macam cerita aku ada kau ada. bagi aku, cerita tu agak bosan sikit. tengok pun stop stop je.

17 comments:

Huda said...

Ye ke? Saya nak amik astro first tapi macam terpikir2 best ke cerita tu? confirm best ni??

Zurina Hj.Zainal said...

best ye...nk tgk gak lah...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya sokong! pelakon hensem/cantik kalau tak reti berlakon, tak best jugak citer tu :)

Wanieys said...

best ker anis citer ni...akak xtengok lagi tp nampak cm ceria jer citer tu eheee

izan mama mia said...

mmg agak best jugalah...

pinky said...

dah blh download ya??/

Ardini Humaira said...

teringin nak tengok :D

siti kektus said...

nak download cerita tu, tapi tak berkesempatan lagi. :DD

sedutzone said...

sambil lepak2, follow anda..

lelamaisara said...

Belum tgok lagi cite ni...huuu ramai yg kate filem aku ada kau ada tu tak best...heee...

lelamaisara said...

Belum tgok lagi cite ni...huuu ramai yg kate filem aku ada kau ada tu tak best...heee...

IntaNBerliaN said...

akak xtgk lg... tp ada terbaca kat paper, dorg kata biasa je...

jaakechik said...

hrmm..jaa x pernah tgk pon..sape berlakon?

Uncle Jonni said...

hoore hoore ? aku blum tgk lagi huhuhuhu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

x tgk lg ni.

AnneRaini said...

sy pon nak tgk citer ni sbb minat dgn sudirman..tp lom donload lg..

Myra Jay said...

MJ tengok citer ni macam keanak-anakan je kan..hehehee

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...