Thursday, June 21, 2012

masa dan waktu yang semangat untuk blogging

selalunya, mood aku untuk berblogging ni waktu pagi. sampai pejabat tu, terus bukak blog. buat entry baru. blogwalking. ada je idea untuk buat entry baru. dalam sejam menghadap blog, baru terhegeh-hegeh nak buat kerja. -___-"


tapi bila dah masuk tengah hari dengan petang, mood terus tak ada. idea baru tak ada. nak blogwalking pun rasa macam lemau je. -__-"  mungkin dah lama sangat menghadap komputer kot. sampai pening dubuatnya..-__-"

23 comments:

lia said...

suka wat n3 biler penat hadap kerja... time tu ada jer idea...

tp kadang2 mai idea kering, mmg nanges x tau nk blogging menda ha3

pinky said...

hehehe...samalah dik...=P

drzira said...

haha.. wah.. blogging kt pjbt..

*SiRibenMerah said...

sama la.. btul2...

:: Mrs.Eady :: said...

biase akak bw pagi & ptg...:)

:: Mrs.Eady :: said...

aka biase bw pagi & ptg :)

oya said...

kite x menentu

Zurina Hj.Zainal said...

samala...kt opis byk idea..hehehe....tapi jgn kantoi dgn boss...hahaha!

Yumida said...

bila kj byk camtu la sis..penatkan..that's why mood dh merudum bila petang :)
btw tq sudi singgah entri sy

wahida said...

kadang2 bosan dgn blog...nak blogwalking pun rasa nak muntah...haha...

tapi itu normal lah...kalau tak de mood bukak blog, gi main game...huahua...

Nurul Akmal said...

Nurul kalau x da mood x update entry.. sbb x da idea.. ;)

ieda said...

ekekek kalau ada mood pun BW tapi x tinggal jejak kan ..
same je ngan akk kdg2 tuu ekeke ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

lbh kurg la kt ni anis..huhu

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

samala..tp kdg2 dtg2 opis byk keje.so kena clearkan sume waktu pagi, so ptg2 ada masa sikit.hehe~

Saya Disini said...

betul3

LiNda said...

same la, linda pun pagi2 bersemangat update blog n blogwalking. tapi 2 3 ari ni takde mood nk update

Siti Asiah said...

Slalunya akak plak, pg2 bkak tgok ade komen ke tak...balik kj baru update..hihi

are_lin@yu said...

kalau kerja anis dpan lappy ok lah..ayu krja dlm lab..ada masa ja blh bw..huhu

Wanieys said...

sama la kita juga anis..akak pun cam tu juga hihihi

jaakechik said...

jaa pulak suka bw mlm jer. kalo time keje susah tenet lembab! bt entry tu x kira masa. kengkadang auto publish jer..hehe

IntaNBerliaN said...

akak lak, xenentu.. mana2 sempat.. mklumlah, duk umah ni kne buat keje umah dulu.. hihi

Yana Libra said...

kalau takde keje kat ofis, boleh la nak berblog..huhu~

aizamia3 said...

waktu pagi masih segar.. tu yang banyak je idea.. tapi bila dari pagi sampai ke ptg dok hadap komputer tu yang jadi malas je nak hadap blog..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...