Thursday, June 21, 2012

pantang nampak barang kecik comel


ni barang kecik comel terbaru yang aku baru beli. shower foam lux ni. kecik je ni. motif letak handphone tu adalah sebab nak tunjuk shower foam tu kecik. haha. jadi ke motif aku tuh? 

ni hari tu lah ni. masuk guardian, nampak pulak benda alah ni. tak pasal-pasal terbeli. singgit setengah je kot. nasib baik tak beli sampai 3 atau 4 botol terus. beli satu je cukup.

selalunya, aku beli losyen je. kadang-kadang masuk guardian, jumpa dorang jual losyen kecik-kecik comel sangat. macam botol trial lah lebih kurang. harga semua dalam singgit lebih. senang ada botol kecik macam ni. nak pergi mana-mana senang. sumbat je dalam handbag. tak berat.

18 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

nak kene beli jugak nie..

Saya Disini said...

comei

nuyui a.k.a miss YUI said...

uish,leh beli ni..byk gunanya.

pinky said...

cute....ms nevea jual losyen kecik cenonit tu grab x???

huhuhu....sehenggit jer akak beli losyen tu....hehehe

♥ Wina ♥ said...

saya pun suke benda comel macm nih ;-)

lia said...

slalu pakai x per dr lia ni, suka peram lepas beli hu3

wahida said...

aku pun giler dgn barang2 yg comel...tapi tu satu masa dulu, masa aku zaman bujang...sama mcm ko, asal tgk benda comel je, terus rembat...lepas tu nyesal...haha...

sekarang dah beranak pinak ni, suka tu masih ada, tapi nak membeli tu fikir seratus kali sbb duit yg ada sekarang utk keperluan anak2...huhu..

*SiRibenMerah said...

boleh simpan dlm handbag.. hehehe

are_lin@yu said...

ayu pun pakai yg ni..hehe..bla dah abis refill dgn yg baru ja..sngkan..hehe

izan mama mia said...

betol..brg comel tu sesuai ltk dlm beg..hehhe..kita kan pompuan..mesti nak wangi sll..hahah..sll bl losyen kecik2

Nurul Husna Mohd Hassan said...

senang nak bawak p mana2 kalau yang comel2 ni :)

rATu kEBaYA said...

kecik jekan.. nak bawa kemana2 pun senang..

ieda said...

eiii ekekek
geram2 .. nak2 singgit setengah ! ..
haaaaaaa amik letak .. last2 amik kan ekkee ;)

AnneRaini said...

pernah beli conditioner pantene yg kecik tu tp tak pernah pakaipun..last2 buang..membazir sungguh. beli sbb die kecik jek..haha

Myra Jay said...

Hehehee, samala kita pantang tengok mesti nak beli ;)

jaakechik said...

ade eh yg kecik gini. singgit lebih jer. murah tu. kena carik gak ni senang nk guna time kursus ke, travel ke...kecik lebih praktikal!

IntaNBerliaN said...

akak biasa g tesco.. xpnh plak jupe yg kecik2.. semua besau2..

♥ wawawawa ♥ said...

sy pun cmtu~ pantang nampak benda kecik2..pstu comel2..hahaha..mesti pk "nti nak melancong sng bwk kecik2" hahaha~ padahal bukannya melancong sgt pon :p

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...