Thursday, July 19, 2012

ada 2 ending cerita dejavu di kinabalu

 kredit : facebook tiz zaqyah

baru aku tahu, rupanya diorang dah shoot dua ending berlainan siap-siap. chissss. patut lah diorang suruh vote. ingatkan program realiti tv je yang main vote-vote ni. -____-" terus tiba-tiba rasa mengarut je.


siapa yang nak vote boleh vote ye. aku nak vote? haha. tak kuasa lah. bukan betul pun. drama semata-mata.

19 comments:

pinky said...

tu lah...akak ada terbaca jugak...=)

are_lin@yu said...

ayu tak tahu menahu pun..hihi

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak tak layan cerita ni, guane nak vote. hehe

Bazilah (^0^) said...

pulakkk. Tp mmg tak penah tgk pon cite tu hehehe

CikPuan Ira said...

nak aqasya :)

Anisa Hang Tuah said...

dejavu di kinabalu macam drama korea "summer scent"

nuyui a.k.a miss YUI said...

buang masa nak vote.. amikla mana yg nak nadhirah tu.haha

eLL said...

ntah la anis, tak tengok cite tu.... haha

Ardini Humaira said...

eycheh kemain lak dejavu nih hehe

Cik Siti Hajar said...

hai.. kite lagilah.. mmg tak sempat nak tengok langsung.... tak tahu lah jalan cerita ni apa... =]

Wanieys said...

haahhh..ntah pa2 jer...xkuasa mak nak vote muahahaha

~AmyLiana86~ said...

ha ah..macam citer suffiya..tiq jugak belakon aritu..nanti undian tinggi dia akan buat dira dgn jejaka pilihan kita..=)

.........cP~ said...

Salam.

Saja la nak lariskan cerita. baru orang teringin nak tengok kesudahan dia. haha. Lagi best kalau dia buat ending dua2 pun tak dapat. Perempuan tu meninggal complication buat heart transplant ke..kekeke..

Michelle Hopell said...

yeke? wish one to choose ek? tp aku suka tengok nadira ngan akmar/ hihi .. aku pun tak vote. kihkihkih

♥ wawawawa ♥ said...

alaa x dpt tgk cite nie~

♥ wawawawa ♥ said...

alaa x dpt tgk cite nie~

IntaNBerliaN said...

ooo yeke... nak siap2 ada 2 scene..

ct kektus said...

dahagakdahdramani dah siap2 ada dua scene.nak cariduit lebih ke suruh vote2 niek. kite pon tak kuasanya nak vote. ;D

Che Rosliza Che mat said...

ya ke...baru kutahu...thanks info..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...