Tuesday, July 17, 2012

quilling flower di frame


memang sikap aku tak suka tengok benda yang plain. frame ni pun jadi mangsa. sebab nampak kosong, aku tampal bunga quilling yang aku buat sebelum ni. baru lah nampak meriah dan ceria gituuu..niat nak bubuh keliling. tapi bunga tu habis lah pulak. nak buat lagi, malas. jadi lah frame bunga separuh. ^__^


akak aku sibuk nak frame gambar tu. heh! jangan harap aku nak bagi. haha.

30 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

creative2 :)

MAY said...

MCMNE NK BT BUNGE QUILING TU..BT TUTO SIKIT.

pinky said...

YELAH....cantik!!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

lahir kat jengka ke.. patut la jumpa dengan pipie :)

...sWeeT uMi... said...

chantek...rajinnya dia hehehe...bukak tuk tempahan tak? kuiukuikui (',)

ekinashikin said...

cantik la..simple je..

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik tu!!

nanieybarnieylurviey said...

KREATIF :)
HEEE...
BENDA YG PLAIN RASA MCM ARGHH RIMAS..

lia said...

lawoooo & paling penting, lain dari yg lain...

are_lin@yu said...

comel..bagus2 kreatif anis ;-)

Cik Sara said...

comel dan rajinnyaaa....=D

lieyalatif said...

Kreatif!!!... Cantik jadinyer...

syiela said...

kreatif.. cantik la

Anisa Hang Tuah said...

cute =)

izla said...

betol2..nampak meriah sket ;)

IntaNBerliaN said...

rajinnya anis... cantik :-)

AnneRaini said...

org kreatif mcm2 boleh buat ye.. akak pun minat benda2 seni ni tp tak rajin sgt..hahaha

PinkUmmi said...

kreatifnta buat quilling flower...PU tak reatif la..

MamaEma said...

kreatif juga tu..

izan mama mia said...

cantik lor..baby dalam gambar tu pun kiut

Ardini Humaira said...

comelnye.. :)

elyna mirsada said...

cntk..kreatif wk.. =)

Mishter Izwän said...

kreatifnye. nmpak lebih attractive .




#1st time here. feel free to visit speechless009.blogspot.com

fieda said...

kreatif..

zOeY zAu YaH said...

comel..

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

hihi..comel! kreatif..sy pun suka quilling..tp skrg xbuat dh..rehat kjap tgn..hoho

❤~Emma Abduh~❤ said...

comel je pic ni..hihi

eLL said...

anis memang kreatif dan rajin! dah siap ke jahit manik baju raya? jangan lupa tunjuk...

anisalya said...

cantik tu. tambah2 kalau kalerful memang tertarik de bomb. ngeee...

Che Rosliza Che mat said...

memang kreatif dan bersenilah anis nie...

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...