Friday, July 20, 2012

baju raya yang ke empat

 secara tertaksengaja terbeli baju raya yang ke empat. cousin aku la ni bawak kain pasang dekat rumah. kain dari indon. sepasang RM60. haruslah terbeli. dah kata gila kain pasang sekarang ni. -___-"


 ni baju aku. tu sulam reben kat depan baju.

 zoom sikit bunga dia. aku tertarik dengan bunga reben ni. first time nampak ni. and first time jugak ada baju warna cekelat macam ni.

ni baju mak. penuh kan sulam depan baju tu.

 zoom sikit kasi tengok.





32 comments:

~Sweet Honesty~ said...

nk bli kain pasang mmg dh tak smpat dh..

CINTA UNTUK KITA said...

beraya sakan le ya :)

lia said...

wahhhh ini betul2 punyer semangat ni he3..

baju raya masih x pk g skng ;)

izla said...

wahh sampai 4 pasang baju raya.
dahsyat ni..hehe
selamat berpuasa :)

CikPuan Ira said...

mayaknya bj raya...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

meh beli kat akak satu. hik3

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik..tak sbr nak shoping beli kain cmni nanti.

haz said...

wahh.. dah bli dh bju raya~~ haz x beli lagi.. heheh. btw selamat berpuasa ^^

AnneRaini said...

cantik sulam reben tu..akakpun berkenan...akak punye baju ry dah 7 psg..sape nak jawab?hahaha hasil beli kat Bandung haritu.

are_lin@yu said...

wahh dah 4 pasang..ayu sepasang pun tak beli lagi..hehe

rATu kEBaYA said...

cantik sangat.. warna pun lembut je..

meowwmania said...

dulu mmg gila beli kain pasang nih tp skrg main beli baju siap jer..senang, mudah dan jimat heheh

Bazilah (^0^) said...

byknye baju raya anis. Akk nih satu pon xde lagi hehe. Bg pinjam satu leh ke? :D

Kesuma Angsana said...

mmg cantik giler ni! KA suka.. neway selamat berpuasa ye

eLL said...

nak nangis ni, kain pasang tak jahit2 lagi...

Aida Azryn said...

wahhh. cantik2.. hehe. ;) aida beli baju kurung sepasang aje. :)

♥ wawawawa ♥ said...

cantik sangat!

Ardini Humaira said...

dni tak leh beli baju banyak tahun ni. mak buyung hehe

IntaNBerliaN said...

cantik... akak ada gak stail bunga timbul camni... mmg cantik :-)

Cik Saila said...

byk dh bju raya dia..kita belum beli lagi..huhuhu

ekinashikin said...

hamboi hamboi..ni raya sakan nih..ekekeke...
akak ni baju raya pon x carik lagik..biasa beli dah siap je..hihi

zacky786 said...

fuyooo~

Nurul Akmal said...

waaa cantik..

Salam Ramadan & selamat berpuasa..

www.siezuka.com

ct kektus said...

syok nya dah ada 4 pasang baju raya. :D

Che Rosliza Che mat said...

hihihi memang raya sakan...

Eca Dwinky Asha said...

comel je tu...hehehe

Lyaa Suriany said...

amboiii
meh mintak selai.
hehe

ros_reeza said...

aa? dah 4 psang?.. Ros sepasang pun tak ada lagi ni.. huhuhu.. ntah kenapa tahun ni lambat sikit bab-bab baju raya ni..

lieyalatif said...

sepasang rm60!!! murah tu...lieya ari tu beli rm 90 gitu....adoi....mmg beruntung sape bisnes kain2 shantung n sulam2 nie...rase nyesal mase gi bandung ari tu tak borong byk2 wat bisnes ekeekekekek....

tapi mmg cantik2 pun pilihan awak....

...sWeeT uMi... said...

cantek-cantek sulaman nye tu...patut la terbeli kihkihkih...

♥ Wina ♥ said...

wah dah ade baju raya keempat? wina satu pun belum ;-)

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy tahun ni pakai yg lama je kot
sampai 4 tuuu
meriah la a

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...