Friday, July 27, 2012

excited wehhh

salam jumaat semua. kejap je dah hari jumaat kan. yang penting, weekend ni rasa excited sangat. sebab abah, kakak dengan adik lelaki balik kampung hari ni. wahhhh. meriah bukak puasa weekend nih. ^__^


selalu buka puasa bertiga je dekat rumah. sunyi je. bukak puasa hari ni kompem riuh. tapi kalau bab sahur, ramai macam mana pun, kompem sunyi jugak. haha.


tapi..hari aku akan dapat kerja yang banyak. dateline hari selasa depan. huwaaaaa...kompem kena ot ni. T__T.

23 comments:

iena_gie said...

wah.. seronok kan kalau dpat berbuka dgn family ramai2.. hehehe .. meriah jek hilang penat puasa satu hari =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,beshla t kan..

:: Mrs.Eady :: said...

seronok berbuka beramai-ramai kannn :)

MizzTina said...

sabar..sabar.. hehe

ieda said...

waah seronok lahh
hari pasti riuh rendah
kalau ramai2 berbuka memang best
meriahhhhhhhh ;)

Cik Saila said...

seronok kan ramai2..meriah gila..tak sabar nak blk kg :))

Anisa Hang Tuah said...

seronoknyaa

pastinya meriah =)

anisalya said...

bab sahur mmg macam tu la. dulu kini dan selamanya.

Hilmirda Daud said...

Bestnya klu dapat berkumpul ramai2 buka puasa kan.

Lya Colours said...

kat rumah saya berbuka 4 orang je. adik2 lagi 3 orang sume kat kampus. lambat lagi baliknya

MamaEma said...

seronok dpt buka ramai-ramai..time sahur tak meriah sebab semua tgh mengantuk..hehehe

mustika hati said...

ad sorg lg yg blik la....hana mustika...huhu

Kesuma Angsana said...

moga dipermudahkan ye dik!

eLL said...

bestnye...saya tak sempat lagi nak buka bersama family di kampung. akhi pose kot, sebab balik awal

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sonoknya ramai2 buka pose :)

ot2, kumpul duit raya :)

Ardini Humaira said...

xpe2 wat keje bagi siap taw :)

are_lin@yu said...

wahh bez2..insyaAllah esok pn ayu dapat buka posa dgn family..excited jgk..hehe,..salam 7 ramadhan anis ;-)

MAY said...

meriahnye..mgu ni pun blk kg lgi..tp belah mertua..kumpul dgn ipar duai..;)

Hasrina said...

Wahhh bestbya dapat bukak puasa ramai2

Anis Adila Aris said...

ramai2 baru meriah, suka buka puasa hari last puasa sebab sedara mara semua ada :D

jemarisuri said...

mesti meriah ni..dpt mkn ramai2 lg best kan...

Lyaa Suriany said...

kite jugak sunyi

NOOR FATIN said...

seronok berbuka dan bersahur dgn family ni. saya tiap2 mggu balik rumh family. ehhehehe

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...