Thursday, July 26, 2012

bila bos berjalan secara senyap

tadi tengah syiokk borak-borak, tiba-tiba bos masuk office. terkejut wehh. laju je bangun masuk bilik. haha. seriously bos aku jalan langsung tak dengar bunyi tapak kaki. padahal nak masuk office ni, kena naik tangga dulu. memang tak dengar langsung lah bunyi tapak kaki naik tangga tu. tau-tau, masuk office. memang kena alert je telinga ni. haha


kalau orang lain, kompem dengar bunyi naik tangga. lagi-lagi aku. kasut tinggi. harus lah bunyi keletak keletuk. keletak keletuk. heeee...

13 comments:

Munnafendy said...

ahaa mesti terkedu masa tu kan..hihi

ros_reeza said...

hehhehe.. mesti terkejut habis ni...

~Sweet Honesty~ said...

salam kenal..dah lama follw sini tau..(^_^)

eima said...

hahaha tambah plak time tu tgh kutuk boss mampus...

Cendol said...

haha syok sgt tu borak smpai tak sedar bos dtg hehe

cikeyrah said...

hehehe pernah gak jadi mcm tue, mcm luruh jantung nie hee

Asyiqin Haulisah said...

saja dia kasi tak nak bunyi kasut. nak tgok pekerja dia buat apa. hehe.

~AmyLiana86~ said...

haha..bos nk usha staf dia tu..kut ada curik tulang..heheh

ekinashikin said...

bos skodeng..ekekeke

nuyui a.k.a miss YUI said...

dia nak tgk pekerja dia taip entry kat blog tu..hihi.

anisalya said...

bos tahu ada la yg tgh borak2 tu.

mustika hati said...

pdn mukeeee.....

Nurul Husna Mohd Hassan said...

bos saja nak tengok anis buat apa la tu. hehe

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...