Thursday, July 26, 2012

kehilangan masker

hari sabtu lepas, aku ada beli masker. 
excited ni nak try masker baru.
tapi..tapi..dan tapi lagi..
masker tu tak tahu dekat mana.
mungkin tertinggal dekat kedai. 
sobs sobs.


p/s : lambatnya nak gaji ni. -___-"

18 comments:

Kakzakie said...

Tercicir agaknya anis, macam anak kakak beli subang kakak dah bayar dia tak ambil, sampai rumah dia tanya kakak - masih di kedai tak siapa ambil selepas bayar..

Lyaa Suriany said...

tertinggal kat kedai tu yg hangin sket.
tak de rezeki agk nye.

nuyui a.k.a miss YUI said...

hiih,kena beli lain la gtu.

ros_reeza said...

Ala, macam mana boleh tertinggal ni.. baru je excited nak guna kan... sabar ek..

CINTA UNTUK KITA said...

sad ;(

♥ wawawawa ♥ said...

alala nti beli lain k..~

MizzTina said...

beli baru....

Nurul Husna Mohd Hassan said...

anis! ruginya...

:: Mrs.Eady :: said...

laaa...takde rezeki kamu :(

MamaEma said...

alahai....

Pen Biru said...

mahal ke murah? kalau murah tak pelah..kalau mahal..memang frust gile..terpaksala tepek bedak sejuk.hihih

pinky said...

huhuhu....sabar ya...=)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

prnh jgk bli bnda pstu trtinggal. huhu..lama xpkai masker..teringin la plk nk pkai:)

are_lin@yu said...

blh plak anis tertinggal..hehe..aik anis tak gaji lgi ka?salam 6 ramadhan ;-)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

anis dapat kad raya dari akak ;)

http://nurulhusnamohdhassan.blogspot.com/2012/07/kad-raya-top-20-commentators.html

AnneRaini said...

akak baru je beli masker smlm..gigih mlm tadi buat facial sendiri..hhe

Zurina Hj.Zainal said...

nak tanye...kedai mana? eekk...selamat berpuasa!..:p

wan nurul hezrina said...

mesti tertinggal kat kedailah2

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...