Wednesday, July 25, 2012

kami berkongsi birthday yang sama

kami berkongsi birthday yang sama. siapakah kami? kitorang twin sisters. tapi lain tahun. boleh ke macam tu? haha. aku lahir tahun 1989. genap 2 tahun lepas tu, lahir adik aku si azee tu. jadi, kitorang punya birthday sama tau.


our birthday celebration. eh. dah la dah ni. sebelum puasa hari tu.

setiap kali celebrate birthday, memang celebrate sekali 3 orang terus. aku dengan azee dah kompem-kompem sama tarikh. tambah dengan adik bongsu aku yang lahir bulan julai jugak.


yang lawak nya, setiap kali bithday aku, mesti akan wish dekat azee jugak. nanti dia balas balik. lepas tu mesti kitorang gelak. haha. dan yang paling tak syok sekali, bila birthday sama, dapat free call celcom pun masa yang sama. dah rugi dah dekat situ. sebab bila dapat free call ni lah boleh bergayut puas-puas. 


p/s : ishh..mana celcom ni tak bagi lagi mesej free call ni. dah gatal telinga nak bergayut dah ni.

20 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hppy birthday dear..wah, besh kngsi trikh yg sama..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak pun kongsi tarikh lahir yang sama dengan akak akak (banyaknya akak) hehe. tapi beza 5 tahun la :)

Huda said...

oh bday dah lepas la ni? Happy Belated Birthday, ke birthday hari ni? naper tak syiok pulak dapat free call?

MizzTina said...

untungla besday sama.. akak dgn kakak akak, selang sehari je.. hehe

pinky said...

bestkan... akak sambut besday sorang2 jer...xpnh sekali nga sapa2pun...baik adik beradik, kawan, sedara mara...uwaaaaa

adyna said...

happy birthday anis :)

ieda said...

wahh seronok macam nie
jimat pun yee kan ;)

MamaEma said...

unik gak...heheh..selamat hari lahir

norhidana said...

best kan... selalu kalu yg free seminggu tu bkn dia msg sebelaum bday ke?

IntaNBerliaN said...

senang mcm ni.. sambut sekaligus ramai2.. :-)

Wanieys said...

hepy besday anis...wah sama tarkh save sikit sambut besday hihi

Hilmirda Daud said...

happy birthday :)
akak pun bln julai gak hihihi

~AmyLiana86~ said...

wah happy besday dear.. free seminggu nampak gaya panas la telinga..hehee

Ardini Humaira said...

bestnye bday sama :D

are_lin@yu said...

wahh beznya kongsi tarikh dgn adik..jarang jadi ni..mmg special..hehe..happy birthday anis ;-)..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ;-)

Cik Nur said...

samalah ulangtahun kita.. :

Selamat ulangtahun kelahiran juga buat anis dan adik.. :)

moga apa yang kita impikan tercapai dan moga kita semua di dalam lindungan ALLAH..amin..!

Masya said...

happy bestday .. moga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki ..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hepi birthday untuk anis n azee. jangan lupa mintak hadiah gede2 dari azee. hehe

Firdaus Ahmad said...

ala.. b'day saya siap menteri2, sultan2, raja2, semua turun.. ok je.. (00)

mustika hati said...

so,,next bsday ialah k.ain...sorg bg seratos,,,klw 3 org da tiga ratos..cmpur abh 4 ratus...cmpur abg kerol 5 ratos..phewww!! mata pinar2 nieh!

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...