Friday, July 27, 2012

jahit manik di baju kurung tika pula

sekarang ni, aku tengah stop jahit manik dekat baju aku. sebabnya, aku tengah nak bagi blink blink baju kurung anak buah aku yang sorang ni. raya ni first time tika nak beraya dan nak berbaju kurung. cumanya, tika belum pandai jalan. kalau tak mesti comel kan jalan terkedek-kedek, bontot tonggek tonggek. haha.


 

hobi baru tika sekarang, melentokkan kepala. ni semua daddy dia ajar. haha. naik motor ni eksyen je. padahal tak sampai pun kaki tu tak pijak pedal suiz tu. kehkeh. tok k dia dah belikan motor ni sejak umur tika 5 bulan lagi. awal kan. haha.




gambar ni sumpah mengada. tiba-tiba jadi ayu tak pasal-pasal. siap lah tika balik kejap lagi. mak ngah cubit-cubit pipi tembam tu. sekarang ni, umur tika dah 9 bulan. kejap je dah besar.


nanti dah siap manik nya, aku tunjuk ye. sekarang baru 70% siap. ^__^

13 comments:

lia said...

semangat nyer dia.... nak pelok2 cium jer rasa...

:: Mrs.Eady :: said...

rajinnnnn nyer!

AnneRaini said...

Akak jahit manik kat tudng yg selai tupun tak siap2 lg..haha

nuyui a.k.a miss YUI said...

sgtlah comel!

haz said...

Ya Allah comelnye diaaa.. rasa mcm nk picit2 je pipi tuu.. heheh

Cik Tie@Akak said...

tembamnya..comey

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

comelnya... geram tengok!
http://chocolateholic4eva.blogspot.com

~AmyLiana86~ said...

sedap main budak ni nie..sb chubby..hehe...

tuk amy xnak jahit manik ke? heheheh

NOOR FATIN said...

waaa nak tgk nanti manik tu! hehe kreatif! mak saya pandai la. sbb dia tukang jahit. saya xpandai. kekeke

comelnya budak ni..

ekinashikin said...

bam bam la dia...

zulhilmi tempoyak said...

mn hasilnya kak.. hee.. sje nk tgok.. :D

Hilmirda Daud said...

ala comel comel ... geram tengok dia :)

Cik Rongoks said...

olololo..comeynye dia ^^

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...