Thursday, March 24, 2011

cari info matrikulasi?

aku tengok keywords dekat nuffnang, ada yang search tentang matrikulsi.. sebab tu aku buat entry tentang matriks ni.. walaupun info sikt je, harap adik lepasan SPM ni tau la sikit-sikit..


padahal sikit je pun hits nya.. haha.. nak join gelak boleh je.. =p

mesti adik-adik lepas SPM ni tengah sibuk cari hala tuju kan.. aku pun pernah alami benda tu semua.. abah and akak berdebat bagi cadangan.. alih-alih, aku buat keputusan sendiri.. memang degil.. haha

11 comments:

mykhalis said...

kene tiru nie..hehe

hottest entry di blog khalis :
Games Upin Ipin sudah jadi kenyataan

Fakta untuk mengetahui kegemukan

Anisa Hang Tuah said...

mesti adik2 ramai bermnat masuk matrik.bagusss
:)

shahrul said...

singgah2...singgah kembali..

Blog Saye :p

bobiedanbad said...

keputusan sendiri adalah terbaik selgi x menyimpang dan tak terbabas dr landasan

alinac lover said...

ada jgk cadangan..yong ni main ikut je hehehe

sri juju said...

x sabar nak msok matrik :DD

meira said...

haha...
ngeri tol...
lg bapew bln jew na spm ni...
hurm...

meira said...

haha...
ngeri tol...
lg bapew bln jew na spm ni...
hurm...

meira said...

haha...
ngeri tol...
lg bapew bln jew na spm ni...
hurm...

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

Ouh..budak matrik dulu ea..:)

nur anis said...

anisa : tu lah..suruh adik-adik meriahkan matriks..:)

bobiedanbad : dulu lepas spm tak mampu fikir dengan betul. sekarang terperangkap dengan benda yang tak minat..huhu

sri juju : wah..selamat ke matriks nanti..:)

miera : goodluck tau.. yang penting cara menjawab kena betul..:)

myra si gula-gula hati : taklah..saya asasi dulu..:)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...