Wednesday, March 23, 2011

tulis blog laju je...haish...


apa masalah bila menulis dekat blog laju je.. macam-macam tulis..

lepas tu tak boleh tulis dekat thesis..

letak jari dekat keyboard je terus stuck..

jadi blur.. tak mampu nak menulis..


5 comments:

Chempaka Sari said...

arghh saya pun sama!!!

benci diri sendiri rasa nak suh orang pijak saya kalu saya tek buat thesis. tapi blog ni memanggil2.

storyfromme said...

idea untuk tulis thesis tu akan datang jugak nanti :)

Redbloodsnow said...

hahahaha..normal la tue dear. same goes with me. tp zie bukan nulis thesis la..zie tulis letter utk clients..kehkehkehkeh :D

mental block tros nk karang ape ayat kan..hahaha

nur anis said...

chempaka sari : hee.. ada geng la.. huhu

storyfromme : idea tu ada.. tapi nak menulis nya malas.. huhu.. tak reti karang ayat academic..

redbloodsnow : betul-betul.. sama la kita..huhu

alinac lover said...

hehe nk wt keje ada dan2 blur ek~ hehhe

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...