Monday, March 21, 2011

saya nak tidur..jom..^_^


hai semua.. nama saya pendek.. siapa lah bagi nama yang tak glamour tu.. (aku la penyumbang nama kucing-kucing dekat rumah)

saya dah penat main kejar-kejar dengan adik-beradik saya.. nak tidur dulu ye.. selimut pun dah sarung..jom..siapa nak ikut saya tidur jom.. ^_^



note : sekarang ni asyik cerita kucing je.. sebab hari tu balik rumah banyak ambik gambar diorang.. ada lah jugak modal nak update blog ni..

9 comments:

Anisa Hang Tuah said...

mari tidur..
ZZzZZzzZZzz

nur anis said...

anisa : "jom.." kata pendek...:)

DuniakuAbstrak said...

kutu banyak tak?

zati embong said...

hihi,jat kalau tidur dgn kucing alamatnya ada la yg bakal terpenyek 2.hihi

ardinihumaira said...

kucin adik dni tinggal sekor je sebab abah dah bawak g tempat lain gara2 dia asma teruk:)

AdiaLuze said...

Ngape namenye pendek? Adakah kerana kakinye pendek ? Atau ekor nye pendek ? Atau sesaje je nak bagi nama gitu ? Hehehe ...

nur anis said...

adialuze : sebab dia paling kecik antara adik beradik dia..huhu

meowwmania said...

hai pendek!

tp aunty tgk idok lah pendek, comel aje ;)

nur anis said...

meowwmania : haha..saya memang suka bagi nama yang ntah pape dekat kucing..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...