Friday, March 25, 2011

header baru.. suka..^_^

aku memang mengada-ngada.. kerja tengah berlambak menimbun, time ni lah aku nak tukar template blog ni kan.. macam kerja dah siap je.. ni first time tau aku buat header.. tau buruk.. haha.. tapi aku suka sebab aku berjaya berusaha.. lalala..


ini yang lama..

tiba-tiba ada pulak gambar gedabak dekat situ kan...dah la tak kemas.. haha..

13 comments:

sri juju said...

wah , ade pink :D suke3 :D

mykhalis said...

apa kata tolong wat header khalis..heheh..leh tak?

hottest entry di blog khalis :
Lelaki gila seks disimbah air panas

5 Binatang paling bisa di dunia

Naisophon said...

Tulisan begerigis. Tapi cun.

ardinihumaira said...

comel ^________^

nur anis said...

naisophon : a'ah la..tak perasan pulak..baru mula belajar ni..

SiS NaD said...

HeaDeR BWu NaMPaK KeMaS... (^_____^)V CaMNe Nak WaT HeaDeR CaNTiK? :s

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... JoM BaCeR NaPeR SiS TaK PCaYe NGan BLoG aBG BeN aSHaaRi... HuH!~

nur hidayah isa said...

air tu nampak sedap...hehehe...

nur anis said...

sis nad : sebab saya tak reti buat yang crowded..huhu

nur hidayah isa : sedap..tea+coffee..:)

alinac lover said...

ala pandai jgk..yong ni xreti lgsg hahaha

AdiaLuze said...

Cumelnye banner baru ... ;)

nur anis said...

alinac lover : heee..saya baru berjinak-jinak nak belajar ni..

adialuze : thanx dear..:)

Zawifatul Aziah said...

hi anis..wah pandainye die wat header..sy azie,blogger baru.xretila nk wat header ada gmbr2 tu..cik anis blh tlg ajar x? :)

nur anis said...

zawifatul aziah : heee.. saya tak la pandai pun.. guna pun gimp je.. cari-cari tutorial dari orang..dapat la buat yang tu..:)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...