Friday, March 25, 2011

jogjakarta - episod 1

trip jogja kitorang bermula 16 januari 2011. flight pukul 9.20 pagi.. awal tu.. sebab diorang kata kalau flight pagi murah sikit.. aku tak tahu sebab ini first time untuk aku..

so, harus berkumpul di terminal bas pada pukul 4 pagi ok.. aku tidur 1 jam je malam tu.. sebab nak kemas-kemas semua..


walaupun pagi-pagi buta, semua masih ceria lagi.. tapi bas gerak tidur lah semua.. haha..

kitorang sampai KLIA pukul 6 lebih.. sebab dah lama, tak ada lah aku nak ingat masa semua kan.. check in beg semua benda.. dah selesai semua, terbang lah kitorang tinggalkan malaysia..


tada...dah sampai dah.. tu MAS yang kitorang naik.. 2 jam setengah perjalanan.. tapi jimat sejam.. sebab waktu indonesia kurang sejam dari waktu kita..

tengok tu dia tulis.. welcome tu jogja.. berdebar dan teruja nak mulakan hari di jogjakarta tau.. okey, abaikan si mata kuning tu..




2 comments:

meowwmania said...

amboiii sonoknya bercoti-coti Malaysia, ole-ole jgn lupa heheee...

alinac lover said...

waa best nyer..tingin nk p~

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...