Thursday, January 19, 2012

desktop pilihanku bersama PM




meh sini nak tunjuk desktop pc aku kat office.



see..hitam legam.
sejak mula kerja, inilah wallpapernya.
pernah tukar.
tapi lepas 2 atau 3 hari, jadi hitam balik.
apa ntah masalahnya.
malas nak godek-godek.
kang rosak, naya je.
sebab tu la sentiasa setia dengan wallpaper ni. 
^__^

11 comments:

Nurul Iman Rosman said...

Well, hitam itu kan manis.
hehee ;)

btw, hai kawan baru :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

hitam tp cun..kemas aje.

nur anis said...

nurul iman rosman : hai...:)

nur anis said...

nuyui : huhu..tau takpe..dah cukup lah serabut dengan folder yang banyak tu...:)

Ckin Kembaq said...

akak tau tak napa,?sebabnya windows not genuine..tu lah masalhnya..kita sama la akak..hitam legam...tangan pandai sangat smpai jadi gini..huhu

nur anis said...

ckin kembaq : ouh..yg ada tulis kat bawah tu ye..huhu..akak memang start keje dah macam tu pc nya..huhu

Pendamba Mawar said...

salah satu sebab nye awak guna window crack..keke..sebab tu jadi hitm balik.haha.. btw terima kasih join segmen PM..nanti PM kuar kan senarai

nur anis said...

pendamba mawar : huhu..patut la jadi macam ni..kena suruh bos tukar window ni..huhu

gades pelik said...

betul tu cakap org3 di atas..xserius pun masalah ni sebab tak de kesan lain..cuma bila letak gambar atau pape je akan hilang..gades selalu jadi mcm nih >.<

Eza Boom Boom :) said...

singgah sini dari segmen abang PM. Hihi. :)

hitam tu menawan. simple pun ok jugak :D

jalan-jalan blogwalking ^^

DiDiE eLa said...

hitam pon hitam la..smart jugak..hihihi

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...