Tuesday, January 17, 2012

tak habis-habis beli barang online



  



 kalau dah sampai pos laju macam ni, 
maksudnya ada la tu barang yang dah di beli. =__=



ini sauna pants. 
adik aku yang beli.



ini pulak masker kepunyaanku.
teringin pulak nak pakai masker kan. 
sekeping baru singgit setengah je.


destinasi pilihan untuk shopping online haruslah...

13 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

lau pants tu ok.gtau ea..

Cikpuan rara said...

sauna pant,best nya.

sarah mohamad said...

Dulu2 saya rajin jugak beli online. Sekarang je tak.Sebab nak jimattt. KEKEKEKE

CIK MAY said...

CM Suke shopping on9 juga..tapi tudung je la..yg lain blm lagi nak beli..

nur anis said...

nuyui : pants tu adik saya yang pakai..nanti kena tanya dia keberkesanannya..

nur anis said...

cik puan rara : hehe..saya pun tak try lagi..

nur anis said...

sarah mohamad : bagus-bagus..saya belum boleh stop lagi..huhu

nur anis said...

cik may : saya tak pernah beli tudung..hehe

Cik Kamoo said...

best ke pakai sauna pants tu dik??

nur anis said...

cik kamoo : adik saya kata rasa panas. dia pun baru pakai sehari. :)

Diera Tekikushika said...

saya pun sukaa jee beli barang online. tp skrg slow down skikt.hehe
mudah,cepat & selesa

nur anis said...

diera tekikushika : kena slow-slow..kalau tak habis duit je..huhu

Anonymous said...

hai awk.. nnt add sy kat coolshoppe onmurah II K.. http://www.facebook.com/profile.php?id=100003480919903.. fb lama problem.. so da xleh nk bukak.. =)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...