Sunday, January 15, 2012

mee siput yang sedap khas dari johor

dah sekian lama asyik teringat mee siput
dulu selalu makan masa sekolah dekat batu pahat.
sejak habis sekolah tahun 2006, langsung dah tak merasa.


setelah membodek-bodek ex classmate time sekolah dulu,
akhirnya berjaya jugak menikmati mee siput.
sungguh baik rakanku itu yang duduk dekat yong peng.
sanggup membelikan dan mengepos mee siput.



siap beserta surat "cinta" lagi.
coppp..haiipp..mana datang pulak baby yang meleleh air liur tu.. =__=


ini la rupanya mee siput tu..



ini pulak lepas digoreng.
sedap wehhh..cicah ngan sambal kicap yang pedas.
dah nak habis, baru teringat nak snap gambar. ^__^

tapi lagi sedap kalau dapat makan dengan sambal merah makcik @star yang menjual time sekolah dulu. T__T

4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

aduyai....mcm sedap je nih!

nuyui a.k.a miss YUI said...

pernh rasa ke x ea..jap nk ingt..

nur anis said...

mrs. eady : sedap...:)

nur anis said...

nuyui : hehe..cepat ingat..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...