Tuesday, January 17, 2012

nak flat shoes cantik dan murah

sekarang ni stok flat shoes dekat rumah dah nak habis.
dah ada yang dah rosak.


sekarang menggagau tak tahu nak beli dekat mana.
selama ni dok beli kat times square.
sebab cantik dan murah.
tahan pun tahan.
dan selesa juga.



15 comments:

Si BuDaK KaChAk said...

bli je la ky times square tu...nape??dah tutup ke kdainye??

Ahmad Ali (bukan nama sebenar) said...

singgah n follow sini
jom try usha sana pulak ngeh2

Anis Adila Aris said...

kat TS banyak cantik ... serius tahan lama, pernah beli dulu

sarah mohamad said...

Yezzzaaaa. Suka beli dekat ts sebab murahhhhhh dan murahhhh. HEHEHE

nur anis said...

si budak kachak : kalau lah ts tu dekat, memang dah lama pergi ni..kalau jauh macam ni, confirm la tak pergi..haha

nur anis said...

ahmad ali : thanx..:)

nur anis said...

anis adila aris : kan kan kan...hehe..:)

nur anis said...

sarah mohamad : murahhh....rindu nak beli lagi..T_T

nuyui a.k.a miss YUI said...

bila nk kasi yui free??hihi..

alinac lover said...

nak beli jgkkk

Cik Sara said...

point di sini, nak g shopping kasut ke? hehehe..jommm..

nur anis said...

nuyui : huhu..tempat shopping kasut yang best pun tak jumpa lagi..

nur anis said...

alinac lover : jommmm..:)

nur anis said...

cik sara : hehe..agak la..jommm..:)

Ardini Humaira said...

belikan dni gak meh3 :D

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...