Monday, January 16, 2012

jeles tengok orang ada voucher buku

weekend lepas aku dah mengepaw voucher buku adik perempuan aku.
suruh dia beli novel 2 bijik.
seronok jadi akak macam ni.
haha.
so, lepas ni nak paw voucher buku adik lelaki pulak.
lepas tu nak paw voucher buku teman lelaki pulak.
hahaha.


inilah akibat bila jeles sebab dah habis belajar.
T___T

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

dok bodek adik gak ni.haha..

nur anis said...

nuyui : cepat bodek..dapat sebijik jadi la..huhu

Anisa Hang Tuah said...

saya tak dapat jugak :'(

aDiB sYaZWaN said...

same r, xdpt gak, sebab dah abs blaja, adoi, dan2 je time ni ade voucher~

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...