Tuesday, July 31, 2012

download lagu raya. yeay!

disebabkan laptop dah rosak. maka koleksi lagu raya pun dah tak ada. haruslah kena download yang baru cepat-cepat. baru terasa suasana nak raya tu. ^___^


tapi lagu raya ni syok lagu raya lama-lama je. sedap je dengar. lagu raya siti pun best. bila dengar lagu raya ni, mesti aku terbayang dok shopping baju raya. haha. sebab selalu kan time shopping tu kan, diorang suka pasang lagu raya.



dekat radio pun dah start ada lagu raya dah kan. ^__^

20 comments:

MizzTina said...

dh donlod, burn dlm dvd, tp xleh main kt dlm kete..error lak.. hampeh.. hahaha

Lya Colours said...

saya suka lagu raya! nak raya raya !
okey serius ke-anak2-kan aku ini. haha

Myra Jay said...

Hehehee, semangat tu...

MJ tunggu lepas 15hari posa kot baru lagi meriah ;D

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

lagu ry dlu2 best kn:) tp dila xblh dgr,nnti sob sob mnangis sbb jauh..huhu

A_Ain said...

yayy! shoppingsss!! ^_^

Nurul Husna Mohd Hassan said...

waa tak lama lagi nak raya. kejap je rasa..

Kesuma Angsana said...

mcm cepat sagt kot nak pasang lagu2 raya hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

xdownload apa pon lg.nak bluetooth aje..hihi.

~AmyLiana86~ said...

amy tiap2 malam dgr lagu raya..hehe

Adylia Qarissa said...

sedih dengar lagu raya..hohoooo...

Kakzakie said...

Radio kakak belum dengar lagi anis tapi kalau kat shopping kompleks belum puasa pun dah dipasangnya tak patut betul kan..

lia said...

feel nak raya giler kalau dgr lagu raya lama2 kan

Aida Azryn said...

tu la pasal.. dah beli baju raya ke? :P

ayut said...

wah semangat :) lagu raya dulu ad sentimental value..

dwaty said...

saya pun suka lagu raya... tapi saya x boleh dengar lagu raya sudirman... dari jauh ku pohon maaf... rasa nak balik kampung jer terus... hehehe

eLL said...

perghhh tak menahan. nasib baik kurang suka lagu raya. kalau ada, dengar je. kalau takde, pun takpe.

Haryati Faizal said...

a'ah kt radio dh pasang lg raya, br semangat sket nak pose...hehehe..

Ardini Humaira said...

dni baru download 3 buah lagu raya hehe

IntaNBerliaN said...

td br akak dgr lagu raya.. hihii

Yana Libra said...

tak nak dengar lagu raya, sedih..huhu~ :(

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...