Thursday, August 2, 2012

benda pelik dalam dejavu di kinabalu

hari ni last cerita dejavu di kinabalu. jom kita pakat-pakat tengok nadira kahwin dengan siapa ye. last keputusan undi hari tu pun 50%-50%. ah. mengada betul. 


sepanjang tengok cerita ni, aku tak suka nadira. aku rasa bukan aku je. ramai lagi yang tak suka nadira kan. hihi. sebabnya? korang pun mesti tahu sendiri.


ada 1 benda pelik yang aku nampak kebelakangan ni. sekarang ni kan nadira sakit. tapi mana ayah dia ye?ke ada episod yang aku tertinggal. macam ayah dia pergi oversea ke. ayah dia dah meninggal ke. bukan ke kalau sakit, family yang akan kelam kabut risau ke? -__-" kalau ada scene yang aku tertinggal, bagi tahu ek.

24 comments:

Ardini Humaira said...

ahhh nyampahnye nadira... dia suka nyusahkan orang lain... hati kawan baik pun tak reti jaga.. selfishhhhh! aaahhh pangg dia! haha geram.. sian bakal wife bazli tuh... sian sangat

Lya Colours said...

alamak! tak tengok. hehe

Wanieys said...

akak asyik telepas citer ni...hope hr ni sempat la tgk episod akhir hihi

lia said...

serabut tgk cter ni... ramai sgt yg lupa Allah, mslh sikit nk bunuh diri, nk mati, xnk mkn ubat eiiiiii

Sky Before Pinky said...

tersenyum saya membaca iklan ni..sebab xpectation masa tengok citer ni adalah sama.. geram kat nadirah tu...pastu pelikkan ayah dia tak dtg, kami assume kan bazli tak bg gtau family nadirah..mybe sebab tu kot..ayah dia tak dtg.

selain itu, pelik gak cz..ammar, nadirah tu tak keje ke?

huhu..

Sue PeLik said...

hihihi ayah dia ntah mana hilangggg terpk jugak tuhhh

sha_azmi said...

hoo malam nie dah..

are_lin@yu said...

hehe ayu pn xtau kdg2 trtgl jgk..hehe

eLL said...

anis, buat sendiri header ye?

alah, akak tak tengok dejavu. nape ngan nadira (tizz zaqyah) tu?

nuyui a.k.a miss YUI said...

bazli tak bg kwn nadirah tu kol bpak dia..tkut risau..ngek kan..

bgla family dia tau..ntah apa2.

Cik Rongoks said...

dh miss banyak episod sbb dia kan start time nk berbuka dah. hikhik

MAY said...

mls nak layan cite ngarot gitu..huhu..;)

AnneRaini said...

Bazli tak kasi yuzra bgtau ayah nadira..tu psl ayah die takde.

QA's ~ mamapapa said...

uhuhu!!!dear..actually malay drama series mmg mcm ni...sumtimes nmpak canggung kanan & kiri...
jmput follow kmbali,ye :))

izan mama mia said...

xtahu nak jawap apa sb tak tgk cerita tuu....tapi saya nak tegur...lawa header baru...header raya ker??

norhidana said...

akak lg tak ikut lansung cite tu dik, sbb nyer... tak berapa minat kt pelkon2 nyer heheheh.... tp pelik gk kalu tgk kt dia nyer preview tuh... mule2 tunang ngn org tu pastu bercinta ngn org ni, bile dh nk last nk semula kt tunang tu... heheheh fenin2

haz said...

aah kan. mne tah ayh dia menghilang. haz pun x suke nadira! sian bazli tu jd mangsa. tp haz suka nadira dgn amar. haha

lagi satu, bile 50-50 ni skali tgk nadira yang mati. haa. memg nk kne la kan kalau ending mcm tu. =.='

Cik Saila said...

tak tgk sgt..tp kadang2 tertgk rasa menyampah pulak dgn nadirah tu..huhuhu

Nurul Husna Mohd Hassan said...

wiwit header baru la, cantik! :)

akak tak tengok pun citer ni. huk3

UmmiSyarni said...

ayah nadira tu bazli taknak bgtau.takut ayahnye risau.yg sy termiss kehilangan kakak nadira si uzma tu.sape tau kemana dia?

Saya Disini said...

xsuke citer ni..benci la tngk.

cikeyrah said...

tak suke nadira, sbb ngengada..suke sangat ngn bazli hee

Masya said...

ending dia pun pening hadoilahhh.....

IntaNBerliaN said...

akak xlayan sgt cite ni sblm ni..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...